Spændende invitation til alle om fødevarefællesskaber

Kære alle danske fødevarefællesskaber

Den 22. til 24. april bliver der afholdt et stort, spændende, lærerigt, brobyggende, økologisk folketræf i Hvalsø i Lejre Kommune og I er allesammen inviteret til at deltage og bidrage! Vi er otte foreninger, der samarbejder om at få stablet det hele på benene og vi har brug for hjælp, bidrag og inputs. Skriv derfor endelig til os hvis I vil koordinere deltagelse mm., eller tilmeld jer på DET FÆLLES BEDSTES hjemmeside: www.detfaellesbedste.dk
Folketræffet giver os fødevarefællesskaber en anledning til at mødes. Lørdag eftermiddag d. 23. er der afsat tid i programmet til at alle foreninger kan afholde deres individuelle generalforsamlinger. Da mange af os allerede har afholdt vores generalforsamlinger, er det en mulighed for at vi mødes på tværs og udveksler erfaringer, viden og visioner for fremtidens fødevarefællesskaber. Der er endnu ikke kommet et fast planlagt møde i stand, men vi arbejder på det og vil også gerne opfordre dem af jer, der har lyst til det, til at deltage i planlægningen. 
Jeg har vedhæftet den invitation, som vi har sendt ud til alle vores søsterforeninger, som vi håber vil være med til at skabe dette skønne folketræf. Vi glæder os utrolig meget og håber I har lyst til at deltage. Ring eller skriv hvis der er nogle spørgsmål. 
Ps. Jeg har valgt at skrive til jeres kontaktpersoners private mails istedet for bestyrelsesmails. I tilfælde af at I ikke er den rette person at henvende sig til så håber jeg at I vil videresende mailen til de eller den rette. Jeg har forsøgt at ringe til jer alle samme og til dem af jer jeg fik fat i så tak for snakken og held og lykke fremover med jeres fantastiske arbejde. 
De bedste hilsner
Maja Steensberg