Vigtig nyhed ang. Palmekåle

Kære Tifø'er
Det er kommet denne indkøber for øre, at palmekålen er en lident yndet grønsag i område 3220. Jeg har faktisk kun hørt fra folk, der har et problematisk forhold til denne stakkels grøntsag. Og det må jeg bare beklage. Der skal gå lange tider før sådan en sag skal blive bestilt fra min side igen. Men når vi nu får den i dag (og til pakkerne kan jeg oplyse, at der skal et ½ kg i hver pose), så må vi jo prøve at få det bedste ud af det. Googler man 'palmekål' viser det sig, at den kan bruges til næsten alt. Der er ikke den opskrift, hvor man ikke lige kan snige lidt palmekål ind. Og så er den tilmed piv-sund! Bare husk at den gør sig bedst ved at blive spist hurtigt, da den ellers bliver slatten. I følge Google holder den sig bedst, hvis den gøres fugtig, og opbevares køligt. Jeg opfordre til at vi går kollektivt amok i palmekål de næste par dage, og så lader biogassen flyde frit i Tisvilde og omegn hen over weekenden ;-). Synes man stadig at palmekålen er en uhyggelig grønsag, vil jeg foreslå at man klæder sit barn ud som palmekål til halloween, eller giver sit halloweengræskar en smart palmekålsfrisure...
Pøj pøj med det!
Bedste hilsner
Julie

PS. Du kan se mere om Palmakål her: