Niels Rohlin Madsen

Posen 19 Juni 2014

Et bundt persille plus lidt blandet kryderurter

500g kartofler

2 løg

2 hvidløg

1 fennikel

Et par små agurker

og lidt grønne bønner

Hele ugens pose kan jo mikses til en fantastisk sommer salat inklusiv jordbær. Eller deles op i grøn salat med nye kartofler og urtesmør til, og å jordbær til dessert. Velbekomme det bliver ikke mere friskt og sundt !

Alle disse skønne sager kommer fra vores lille nye, meget lokale og vidunderlige leverandør Niels Rohlin Madsen. Niels har taget et års orlov for at starte produktion op af lokale og økologiske grønne sager.

Vi håber at kunne aftage en masse og vi er stolte af at have så rummelige leverandører i nabolaget at der oveni i ugens pose er jordbær fra Kolsbæk til den søde tand.

På den måde kan vi nu også blande lidt mellem de mest lokale og forhåbentlig være med til at støtte dem alle så længe vi også har fleksible chauffører - har du en halv eller hel time en torsdag inden 15.00 så meld dig gerne på banen !

Du kan have det hele i en person bil, men skal kunne slæbe lidt tunge kasser.

søde sommerhilsner

PIL